Monday, April 15, 2013

انتقاد آیت‌الله وحید خراسانی از تورات و انجیل


آیت‌الله وحید خراسانی با اشاره به برخی از مطالب کتاب تورات و انجیل موجود، خاطرنشان کرد: آنچه در تورات، انجیل و عهد عتیق و جدید نسبت به انبیا وجود دارد از اظهر مصادیق ظلم است و نص قرآن کریم هم تأکید می‌کند که «لاینال عهدی الظالمین».

انتقاد آیت‌الله وحید خراسانی از تورات و انجیل

آیت‌الله وحید خراسانی با ناروا و نادرست خواندن مطالب کتاب تورات و انجیل فعلی درباره انبیای الهی، این مطالب را مصداق بارز ظلم توصیف کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت‌الله حسین وحید خراسانی از مراجع تقلید، صبح امروز چهارشنبه در درس تفسیر خود که با حضور طلاب و روحانیان در مسجد اعظم قم برگزار شد، عصمت انبیا را امری واضح و مبرهن دانست و با اشاره به آیاتی از قرآن کریم تأکید کرد: نص صریح قرآن کریم است که «لاینال عهدی الظالمین» و همچنین صریح قرآن است که «و جعلنا منهم ائمة یهدون بامرنا لما صبروا».
وی یادآور شد: صبر به معنای حبس نفس از هوا و هوس است، البته صبر در نظر عامه منصرف به صبر در برابر مصائب و بلا است ولی باید توجه داشت که این انصراف به دلایل متعدد باطل است.
این مرجع تقلید ادامه داد: آن کس که نفس را حبس کند بر آنچه خدا از او خواسته، او از نظر قرآن صابر است و خداوند تبارک و تعالی نسبت به انبیای بنی‌اسرائیل مثل داود و سلیمان آیه مبارکه «وجعلنا منهم ائمة یهدون بامرنا لما صبروا» را نازل کرده است.
وی افزود: خداوند می فرماید این انبیا ابتدا از این آزمایش سربلند بیرون آمدند، نفس را در مقابل آنچه خواسته هوا و هوس است حبس کردند و سپس لباس نبوت و امامت امت را ما به قامت آنان پوشاندیم.
حضرت آیت‌الله وحید خراسانی یادآور شد: این نص قرآن کریم است قهراً روایتی که مضمون آن هوسبازی حضرت داود است و از ذکر خدا منصرف است مخالف با صریح قرآن است و آنچه مخالف کتاب است را باید به دیوار زد.
وی تأکید کرد: فضلایی که اهل تحقیق هستند باید با دقت به روایات توجه کنند ولو آن روایت سندش صحیح باشد.
این مرجع تقلید با بیان این‌که نبوت عهد خداوند است و به ظالمان نمی‌رسد به بیان مراتب ظلم پرداخت و گفت: ظلم مراتب متعدد و مختلفی دارد و از مرتبه ادنی شروع می‌شود تا به بالاترین مرتبه برسد، اینها خطابه نیست همه برهان است که شاهد آن قرآن است.
وی با اشاره به آیه شریفه «ان الشرک لظلم عظیم» گفت: بالاترین ظلم شرک به خداوند و کفر بالله است و مرتبه بعدی آن قتل نفس محترمه است و کسی که مؤمنی را بکشد جزای او جهنم است، کسی که بر قتل یک مسلمان ولو به یک کلمه کمک کند روز قیامت در حالی محشور می‌شود که از رحمت خدا مأیوس است.
حضرت آیت‌الله وحید خراسانی با اشاره به برخی از مطالب کتاب تورات و انجیل موجود، خاطرنشان کرد: آنچه در تورات، انجیل و عهد عتیق و جدید نسبت به انبیا وجود دارد از اظهر مصادیق ظلم است و نص قرآن کریم هم تأکید می‌کند که «لاینال عهدی الظالمین».
وی بیان داشت: فصل الخطاب و آنچه ریشه این اباطیل را می‌کند و تمام مسیحیت و پاپ را بیچاره می‌کند این است، نیرنگ مسیحیت بحث مفصلی دارد ولی خداوند تبارک و تعالی حافظانی برای این دین قرار داده که به هنگام خطر، دین را از هر خطری محافظت می‌کنند، همان‌گونه که جلوه علمی حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) مأمون و دانشمندانش را بیچاره کرد.

No comments:

Post a Comment