Thursday, May 2, 2013

همه چيز در مورد دونه كنجد


همه چیز درباره دونه کنجد


کنجد یکی از قدیمی‌ترین چیزاییه که بشر برای خوردن کشف کرد و ازش روغن گرفت. می‌گن روغن کنجد بیشتر از ۲۵۰۰ ساله که تهیه و مصرف می‌شه و هنوز کلی طرفدار داره. دلیل این طرفداری هم روشنه: سلامت اعضای داخلی بدن و زیبایی و درخشش پوست و مو.

حالا یه نگاهی به خواص کنجد و روغن کنجد بندازیم تا با آگاهی اسم‌مون رو تو لیست طرفدارای کنجد بنویسیم.

کنجد فشار خون و کلسترول بد خون رو پایین میاره و بعد از یه دوره طولانی مصرف این مشکل رو کلا برطرف می‌کنه. از این خاصیت کنجد نتیجه می‌گیریم که مصرف روزانه کنجد یا روغن‌ کنجد خطر سکته رو کاهش می‌ده.

کنجد یه دستی به سر و گوش دل و روده‌ها می‌کشه و کمک‌شون می‌کنه وظایف‌شون رو درست و کامل انجام بدن و اونا رو از خطر سرطان دور می‌کنه.

روغن کنجد مانع ریزش مو و شوره سر می‌شه. خوردن و ماسک این روغن منافذ پوست، خصوصا پوست اطراف بینی رو پُر و صاف می‌کنه.
خوردن یه قاشق کنجد، که می‌تونید تو صبحونه و همراه لبنیات یا توی سالاد بخورید، ۱۴درصد از نیاز بدن به کلسیم و مواد معدنی رو تامین می‌کنه.

آهن، منگنز، فسفر، ویتامین‌های گروه B، روی و مس تا دلتون بخواد تو کنجد وجود داره.

کنجد تو خیلی از کشورای فقیر به عنوان جایگزینی برای گوشت مصرف می‌شه. دونه کنجد، ارده یا روغن کنجد به هر شکلی که مصرف بشه، برای فقیر و غنی مفیده. پس حتما این دونه‌های ریز رو تو رژیم غذایی‌تون بگنجونید.

No comments:

Post a Comment